Ne-am lansat pe piata in 1994 si ne-am dezvoltat continuu, venind in intampinarea cerintelor pietei, cu o gama variata de produse si servicii din domeniul materialelor publicitare tiparite.
Am investit in oameni, tehnologii si ne-am facut cunoscuti in randul clientilor prin calitatea excelenta a tiparului, prin creativitatea si profesionalismul echipei de grafica, precum si prin finisarile deosebite ale produselor.

Experienta in arta tipografica, tehnologia completa de productie si echipa de specialisti, ne recomanda ca un partener de incredere pentru proiectele dumneavoastra.
In momentul de fata, va punem la dispozitie o gama larga de produse predefinite, dar si o multitudine de solutii grafice, de tipar si finisare, adaptabile in functie de necesitatile campaniei pe care doriti sa o derulati.
O echipa de vanzari bine pregatita este intotdeauna gata sa va intampine cu detalii tehnice si informatii financiare, oferind totodata consultanta pentru alegerea celor mai avantajoase solutii.


In fiecare an, ART Design lanseaza o colectie noua de agende, calendare, felicitari, pungi pentru cadouri si hartie ornamentala, destinata clientilor nostri. Prin parteneriatele incheiate cu marii retaileri Carrefour, Kaufland, Cora, Unicarm, cu distribuitorii Cash & Carry Metro si Selgros si cu principalele lanturi de librarii, intreaga gama dezvoltata sub marca ART Design se regaseste in magazinele din toata tara, pentru publicul larg.
  
MISIUNE

VALORI
Misiunea noastra este de a contribui la succesul dumneavoastra.
Prin tot ceea ce facem, urmarim sa construim parteneriate durabile si sa oferim servicii personalizate de cea mai inalta calitate.
Reusita proiectelor dumneavoastra este importanta pentru noi si reprezinta o recunoastere a valorilor noastre.
OBIECTIVESERVICII

INTEGRATE
Obiectivul major este acela de a ne consolida pozitia pe piata de profil, prin recunoasterea calitatii produselor noastre si prin castigarea respectului clientilor si al partenerilor nostri. Preocuparea pentru a asigura produse şi servicii tipografice de calitate este concretizată prin certificarea sistemului de management al calităţii SR EN ISO 9001:2008.
CREATIVITATE

IMPLICARE

EXPERIENTA

PROFESIONALISM

CALITATE

Avem clienti din toate domeniile, carora le alocam echipe dedicate de specialisti in creatie si design, productie tipografica, finisari speciale, logistica, client service si suport în toate aceste procese.

Proiectele finalizate cu succes, in repetate randuri, au adus satisfactia si aprecierea clientilor nostri, cei mai multi dintre ei revenind cu incredere: KAUFLAND, METRO, CARREFOUR, CORA, SELGROS, UNICARM, ORANGE, TELEKOM, ELECTRICA, C.E.C., TRANSELECTRICA, HIDROCONSTRUCTIA, B.C.R., ING, VOLKSBANK, UPC, URSUS, ANAHOLDING, TAROM, AEROPORTUL HENRI COANDA.
GRAFICA & PREPRESS
DEPARTAMENTUL DE GRAFICA SI PREPRESS efectueaza servicii complete pe statii grafice (PC, Mac).

Pornind de la ideea creativa, continuand cu reprezentarea grafica si urmarind parcursul logic al procesului tipografic, proiectele dumneavoastra prind viata si ating targetul dorit.