ART DESIGN este marca inregistrata sub care producem si comercializam, o gamă largă de produse destinate evenimentelor speciale: PUNGI PENTRU CADOURI, FELICITARI, HARTIE ORNAMENTALA, AGENDE, CALENDARE, articole „BACK TO SCHOOL” si alte articole de papetarie.
Profesionalismul si preocuparea continua pentru calitate ne recomandă ca unul dintre cei mai flexibili producatori din domeniu, fapt recunoscut de-a lungul timpului de numerosi clienti directi si organizationali. Asiguram acoperirea pieţei la nivel national prin intermediul unei retele intregi de distribuitori zonali si parteneriatelor cu marile lanturi de magazine, CARREFOUR, KAUFLAND, CORA, METRO, SELGROS.
FELICITARI
Gama de pungi pentru cadouri acopera o paleta larga de tematici si formate, fiind adecvate pentru cadouri diverse, oferite atat in cadrul unor evenimente personale, cat si in evenimente din mediul business (campanii, lansari de produse, targuri si expozitii sau alte evenimente interne organizationale).

Pungile de serie sunt grupate in cinci colectii de baza ( IARNA, MARTIE, PASTE si DIVERSE OCAZII), care sunt actualizate in fiecare an cu modele si imagini noi.
La cererea companiilor, pungile pot fi personalizate integral. In acest sens, venim in intampinare cu solutii de inscriptionare avantajoase si finisari deosebite. Cere oferta AICI.
Produsele pot fi achizitionate din magazinele partenere, de la depozitul nostru central sau pot fi comandate direct de pe site, in limita stocului disponibil.Pentru o oferta corecta de personalizare sunt necesare cateva informatii referitoare la formatul produsului, tipul hartiei, numarul de culori cu care se personalizeaza, prelucrari si finisari speciale (folio, timbru sec lac selectiv, serigrafie). Cere oferta AICI.
Oferim felicitari potrivite pentru toate ocaziile: Sarbatorile de iarna, 1 si 8 Martie, Sarbatoarea Pastelui, zile de nastere, zile onomastice, diverse aniversari, nunta, cununie, botez, absolvire, multumire, evenimente corporate.Baza de imagini este improspatata frecvent, dar nu renuntam nici la modelele consacrate. Toate felicitarile de stoc pot fi personalizate prin tipar sau serigrafiere, cu textele si culorile preferate de fiecare client in parte. Cere oferta AICI.

Produsele pot fi achizitionate din magazinele partenere, de la depozitul nostru central sau pot fi comandate direct de pe site, in limita stocului disponibil.
HARTIE

ORNAMENTALA
Ambalajul chiar conteaza! Din acest motiv am creat pentru dumneavoastra modele speciale de hartie ornamentala de ambalat, unele vesele si pline de culoare, altele simple si elegante, pentru a transforma orice cadou pe care-l oferiti intr-unul special. Toate modelele de hartie ornamentala sunt disponibile in doua formate standard: 50 X 70 cm si 70 X 100 cm.
Va oferim o gama variata de agende datate, agende nedatate si notebook-uri, ideale pentru a va oferi suport in organizarea activitatilor zilnice, la birou, la scoala, ori acasa.
Agendele aflate in stoc pot fi personalizate pe coperta cu insemnele fiecarui client in parte, prin aplicare folio sau timbru sec. Personalizarea interiorului standard se poate realiza prin introducerea unor file suplimentare, imprimate cu grafica clientului. O alta posibilitate de personalizare o reprezinta inlocuirea copertilor din material cu altele tiparite integral cu grafica clientului.Interiorul poate fi standard, dar pentru tiraje mai mari, se poate opta pentru personalizare fila cu fila. In aceasta situatie, cererea de oferta trebuie sa cuprinda informatii precum formatul agendei, nr. de file, nr. de culori imprimate la interior, suportul de hartie, modalitatea de prindere (cusuta/spiralata), tirajul.Cere oferta AICI.
Colectia noastra anuala de calendare surprinde, de fiecare data, prin originalitate tematica, prin calitatea prelucrarilor grafice, tipar si finisari exceptionale.
Oferta noastra cuprinde atat calendare cu imagini cat si calendare triptice, disponibile in diverse formate si variante calendaristice, pentru a raspunde cat mai multor solicitari ale clientilor nostri. Toate calendarele de stoc pot fi personalizate prin atasarea unui capac imprimat cu datele/grafica clientului.Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare personalizate integral, cu imaginile si datele de identificare ale clientului, prin tipar fila cu fila. Cererea trebuie sa cuprinda formatul calendarului, numarul de file, numarul de culori, suportul de hartie, tipul de prindere (spiralare/capsare), tirajul.Cere oferta AICI.
PERSONALIZAREA - MIJLOC DE PROMOVARE
Special pentru mediul organizational, produsele noastre pot fi personalizate cu insemnele specifice fiecarui client in parte, devenind astfel o forma ieftina, dar eleganta de publicitate. Produsele noastre de calitate pot fi un suport de prezentare pentru multe companii si organizatii.
Posibilitatile de personalizare sunt multiple si variaza in functie de tipul produsului si de efectul dorit de client: inscriptionare prin tiparire/serigrafiere, aplicare folio/timbru sec, embossare, stantare, lacuire totala/selectiva. In functie de natura campaniei de marketing, clientul poate opta pentru personalizarea partiala a produselor de stoc sau personalizarea integrala a produsului dorit.
Daca se opteaza pentru personalizarea partiala, comenzile pot fi transmise telefonic, prin email sau direct pe site, in limita stocului disponibil. Informatiile detaliate despre fiecare produs in parte se gasesc pe paginile dedicate.
Cererile de personalizare integrala se transmit in scris, prin email. Pentru a putea realiza o oferta de pret cat mai corecta avem nevoie de caracteristicile produsului dorit. In cazul in care nu sunteti hotarat in privinta detaliilor tehnice, unul dintre reperezentantii nostri de vanzari va va consilia pentru a lua cea mai buna decizie.