Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.artdesign.ro

Vizitarea si cumpararea produselor afisate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Drepturi de autor

Tot continutul site-ului www.artdesign.ro este proprietatea SC ART GROUP INT SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date.

Este interzisa transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptand situatiile in care exista acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.artdesign.ro si nicio parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al proprietarului.

Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime sectiunea Termeni si conditii. Ultima actualizare a sectiunii Termeni si conditii: 15.06.2015

 

Confidentialitate

Informatiile despre Dumneavoastra ( numele, adresa, numere de telefon etc.) pe care le-ati oferit, de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de inregistrare, vor fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii produselor noastre, cum sunt: procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastra; oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra; solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dumneavoastra; generarea facturii fiscale aferenta comenzilor facute si comunicarea acesteia catre Dumneavoastra.

 

Produse comercializate - descriere si preturi

Situl www.artdesign.ro detaliaza caracteristicile generale ale produselor, afiseaza fotografii cu titlu informativ si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa sau daca la livrare se constata mici diferente de culoare fata de fotografia afisata.

Preturile afisate pe site reprezinta contravaloarea/unitate . Preturile nu includ personalizarea, aceasta fiind calculata la cerere, in functie de caracteristicile communicate intr-o cerere scrisa.

Cum comand?

Comenzile de produse pot fi plasate prin email, la una dintre adresele mentionate in sectiunea “Contact” sau direct pe site, prin formularele puse la dispozitie. Unul dintre reprezentantii nostri de vanzari va va contacta pentru confirmarea comenzii de produse de stoc si stabilirea detaliilor de livrare. Toate comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Pentru comenzile speciale de tipar sau personalizarea articolelor de stoc, puteti transmite o cerere de oferta, in care sa mentionati toate caracteristicile tehnice ale produsului dorit. Veti fi contactat pentru a va fi comunicata oferta de pret, timpul de executie si alte detalii legate de livrarea comenzii.


Livrarea

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Urgent Cargus. Produsele aflate in stoc vor fi livrate in 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Produsele personalizate sau lucrarile speciale de tipar vor fi livrate conform termenilor stabiliti de comun acord, de catre parti, in functie de timpul de executie necesar pentru fiecare lucrare in parte.

Plata comenzii

Produsele de stoc comandate vor fi achitate ramburs. Pentru produsele personalizate partial sau integral, plata se va face in conditiile consimtite de catre parti, in functie de valoarea fiecarei comenzi in parte.

Costul transportului

Transportul este gratuit la o valoare minima a comenzii de 400 lei. Pentru comenzi mai mici, transportul se plateste conform tarifelor aplicate de catre transportator.

Garantii si limitari

Situl www.artdsign.ro nu comercializeaza produse pentru care este nevoie de garantie sau servicii postvanzare. In cazul in care produsele sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere inlocuirea produsului ori returnarea imediata a sumelor incasate, dar nu si alte despagubiri.

 

Dispute si conflicte

Pentru reclamatii si recomandari va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info@artdesign.ro.

Vom tine cont de parerile dumneavoastra si vom incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui diferent aparut.